حسین رزمی | آموزش سئو و طراحی سایت

اینجا به سقف درآمدی فکر نکنید

آموزش وردپرس {نصب تا طراحی سایت} + کاملا رایگان

آیا می دانید آسان ترین و ارزان ترین راه برای تاسیس یک وبسایت چیست؟

پاسخ: وردپرس

ایجاد یک وب سایت جدید یک کار دلهره آور است. شما می‌خواهید چیزی بسازید که مشتریانتان دوست داشته باشند، اما نمی‌خواهید راه‌اندازی آن چندین ماه طول بکشد یا آنقدر فنی باشد که برای هر نسخه به‌روزرسانی به یک توسعه‌دهنده نیاز داشته باشید. در نتیجه برای راه اندازی یک وبسایت با این شرایط، باید از وردپرس استفاده نمایید.

 

وردپرس چیست؟

در تحقیقات خود، احتمالاً با وردپرس به عنوان یک راه حل ممکن برخورد کرده اید. اگر دررابطه با آن اطلاعاتی ندارید، در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز (CMS)  است. این یک ابزار محبوب برای افرادی است که هیچ تجربه کدنویسی ندارند و می خواهند وب سایت و وبلاگ بسازند. نرم افزار هیچ هزینه ای ندارد هر کسی می تواند آن را به صورت رایگان نصب، استفاده و اصلاح کند.

 

وردپرس برای چه مواردی استفاده می شود؟

در ابتدا، وردپرس عمدتاً برای ایجاد وبلاگ استفاده می شد. به سرعت به امروز، نرم افزار بهبود یافته است و شما می توانید هر نوع وب سایتی را که می خواهید ایجاد کنید. شما می توانید وبلاگ های سرگرمی یا سبک زندگی، نمونه کارها حرفه ای، وب سایت های تجاری، فروشگاه های تجارت الکترونیک، برنامه های کاربردی تلفن همراه و سایت های عضویت بسازید.

 

وبلاگ های سرگرمی یا سبک زندگی

با توجه به منشا وردپرس در فضای وبلاگ، امکانات آن برای این منظور غنی است، از جمله:

امکان تمایز بین پست ها و صفحات در آن وجود دارد.

یک ویرایشگر قوی WYSIWYG برای ایجاد آسان پست در آن وجود دارد.

پست ها، برچسب ها و دسته بندی ها برای ایجاد یک سیستم سازماندهی محتوای غنی ارائه شده اند.

گزینه هایی برای گذاشتن نظرات وجود دارد.

هنگامی که وردپرس را نصب کردید، اصلی‌ترین کاری که می‌خواهید انجام دهید این است که موضوعی را انتخاب کنید که برای شما جذاب باشد و آنچه را که می‌خواهید با وبلاگ خود انجام دهید.

در مرحله بعد، می توانید برای هر قابلیتی که می‌خواهید که با موضوع همراه نیست، افزونه‌هایی اضافه کنید، مانند دکمه‌های اشتراک‌گذاری اجتماعی یا کلیک به توییت.

 

نمونه کارهای حرفه ای

همچنین می‌توانید تم‌های مختلفی را برای نمونه کارهای حرفه‌ای بیابید، که وردپرس را به انتخابی عالی برای نمایش برند شخصی  تبدیل می‌کند. عملکرد “صفحات” را می توان برای صفحه اصلی، صفحه درباره ما، صفحه تماس و غیره استفاده کرد.

وب سایت های تجاری

یک وب‌سایت تجاری باید امکانات بیشتری از وب سایت های ساده از وردپرس داشته باشد. به طور مثال در بسیاری از موارد دارای صفحات و پست‌های بیشتری نسبت به وبلاگ یا سایت شخصی هستند و به عملکردهای اضافی نیاز دارند.

فروشگاه های تجارت الکترونیک

وردپرس به ویژه برای ایجاد فروشگاه های آنلاین خوب است. با افزونه‌های تجارت الکترونیکی مانند WooCommerce، می‌توانید محصولات، پرداخت‌ها و حمل و نقل را در قسمت پنل مدیریت کنید در حالی که بازدیدکنندگان شما تجربه خرید لذت بخشی را در فروشگاه دارند.

برنامه های موبایل

دسترسی به ویژگی های سایت شما از طریق اپلیکیشن موبایل به جای مرورگر دستگاه برای برخی از کاربران می تواند بسیار راحت تر باشد.اگرچه توسعه برنامه در این حالت ممکن است پرهزینه باشد، اما افزونه های وردپرس می توانند سایت شما را به یک برنامه بدون دردسر تبدیل کنند.

سایت های عضویت

اگر به دنبال کسب درآمد از تلاش های خود با محدود کردن محتوای ممتاز به اعضا هستید، وردپرس از افزونه هایی برای ایجاد سایت های عضویت پشتیبانی می کند. می‌توانید پرداخت‌ها را مدیریت کنید، سطوح اعضا را تنظیم کنید و ثبت‌نام‌ها را نظارت کنید.

چرا از وردپرس استفاده کنیم؟

وردپرس پلتفرم محبوب بسیاری از وبلاگ نویسان و مشاغل است. در واقع، بیش از 40 درصد از تمام وب سایت های آنلاین از وردپرس استفاده می کنند. در ادامه دلایل محبوبیت وردپرس را بررسی خواهیم کرد:

1. وردپرس منبع باز است.

وردپرس یک پلتفرم متن باز است. این بدان معنی است که هر کسی می تواند کد منبع را تغییر دهد و نرم افزار را دوباره بنویسد. این برای افراد طراحی شده است تا ایده های خود را برای بهبود پلت فرم مشارکت دهند. یک انجمن منبع باز وجود دارد که به بهتر شدن وردپرس کمک می کند.

2. استفاده از وردپرس برای یک مبتدی آسان است.

وردپرس به مدرک مهندسی کامپیوتر نیاز ندارد. در واقع برای افراد غیر فنی ساخته شده است. رابط کاربری آن بصری و دوستانه است. برای افزودن یک طرح جدید به وب سایت خود، می توانید به سادگی یک تم را دانلود کنید. اگر نیاز به اضافه کردن یک عملکرد جدید دارید، مانند فرم تماس، فقط یک افزونه را نصب کنید.

تگ های وردپرس چیست؟

برچسب های وردپرس بسیار شبیه به کلمات کلیدی هستند. آنها برای برجسته کردن مفاهیم یا جزئیات خاص در یک صفحه یا پست استفاده می شوند. برچسب‌ها به شما امکان می‌دهند چندین محتوا را با اطلاعات مشابه به هم دسته بندی کنید.

در عمل، تگ ها معمولاً در کنار یا زیر خود پست نمایش داده می شوند. کاربرانی که روی آن کلیک می‌کنند به فهرستی از تمام پست‌های سایت شما منتقل می‌شوند که برچسب یکسانی دارند.

تفاوت برچسب و دسته بندی وردپرس در چیست؟

برچسب های وردپرس مانند دسته بندی های وردپرس می توانند برای بهبود مدیریت محتوای شما استفاده شوند.

در حالی که هر دو برچسب و دسته بندی بخشی از طبقه بندی وردپرس هستند، دسته ها می توانند گسترده تر از برچسب ها باشند.

همچنین شایان ذکر است که در حالی که برچسب‌ها کاملا اختیاری هستند، دسته‌ها باید حتماً برای پست ها گذاشته شوند. اگر دسته ای را اختصاص ندهید، پست تحت عنوان «دسته بندی نشده» ثبت می شود. اگر همه پست‌ها به این شکل ثبت شوند، سایت بی نظم و به هم ریخته خواهد شد.

برچسب ها در مقابل متا تگ ها

از برچسب ها برای دسته بندی پست ها و صفحات سایت استفاده می شود.

از متا تگ ها برای توصیف خود سایت استفاده می شود.

متا تگ ها در پست ها یا جزئیات صفحه اضافه نمی شوند. در عوض، آنها به فایل header.php وردپرس در پوشه wp-content اضافه می شوند. این متا تگ ها ممکن است حاوی اطلاعات کلی در مورد خود سایت شما باشند. این شامل نوع محتوای آن، همراه با جزئیاتی مانند اطلاعات تماس شما یا حق چاپ محتوا است.

برخلاف تگ‌ها که می‌توانید مستقیماً از داخل ویرایشگر محتوای وردپرس به پست‌ها اضافه کنید، متا تگ‌ها باید با افزودن کد دستی یا با استفاده از افزونه وردپرس اضافه شوند.

نحوه استفاده از تگ های وردپرس

استفاده از تگ های وردپرس ساده است:

از داشبورد مدیریت وردپرس خود، روی «پست‌ها» و سپس «افزودن جدید» کلیک کنید.

سپس، در نوار کناری سمت راست، به دنبال کادر “تگ ها” بگردید.

هر تگ مربوطه را که هر کدام با کاما از هم جدا شده اند وارد کنید.

در حالی که ممکن است قبل از نوشتن پست چندین تگ را در ذهن داشته باشید، پس از اتمام کار برای افزودن هر تگ مرتبط دیگر قبل از انتشار صفحه، ارزش آن را دارد که دوباره از کادر برچسب ها بازدید کنید.

اگر مطمئن نیستید که از کدام برچسب‌ها استفاده کنید، وردپرس یک گزینه “انتخاب از بین برچسب‌های پرکاربرد” را درست در زیر کادر برچسب‌ها قرار می‌دهد که برخی از محبوب‌ترین تگ‌های پست را پیشنهاد می‌کند. حتی اگر هیچ یک از این تگ ها با پست شما مناسب نباشد، ممکن است الهام بخش باشد تا به اصلاح استراتژی برچسب شما کمک کند.

برچسب‌ها باید با کمک به بازدیدکنندگان در یافتن محتوای مرتبط در سایت شما در سریع‌ترین زمان ممکن ارزش ایجاد کنند.

ارتباط سئو با برچسب های وردپرس

برچسب ها می توانند تاثیربسیاری در بالاتر بردن امتیاز سئو وبسایت شما داشته باشند.

به عنوان مثال، فرض کنید برخی از کلمات کلیدی را بررسی کرده اید و جستجوهای زیادی را برای تعمیرکاران قابل اعتماد آشپزخانه در منطقه خود پیدا کرده اید. حال می توانید می‌توانید با پیوند دادن هر پست به برچسب‌های مربوط به آشپزخانه سعی کنید این بازار را به تصرف خود درآورید؛ حتی اگر صفحات عمدتاً بر جنبه‌های دیگر کسب‌وکار شما متمرکز شده باشند، شکاف بین محتوا و زمینه باعث افزایش سئوی مورد نظر شما نخواهند شد.

در عوض، ایجاد محتوایی که به طور طبیعی به برچسب‌های مرتبط و خاص کمک می‌کند، بسیار مهم است.

این امر ارزش افزوده ای را برای بازدیدکنندگان شما فراهم می کند و به الگوریتم های SEO اجازه می دهد تا محتوای شما را به جستجوهای مرتبط متصل کنند.

ساخت یک سایت وردپرس عالی به معنای استفاده از هر ابزار موجود برای به حداکثر رساندن تعامل بازدیدکنندگان و افزایش سئو است.

وقتی از تگ های وردپرس به درستی استفاده شود، می تواند به کاربران کمک کند مطالب بیشتری را به سرعت پیدا کنند. بعلاوه، رتبه کلی سایت خود را برای ارتباط کلمات کلیدی و محتوای مبتنی بر زمینه بهبود خواهید داد.

 

تفاوت بین WordPress.org و WordPress.com

اگر وردپرس را در گوگل یا سایر موتورهای جستجو جستجو کنید، با دو وب سایت مرتبط روبرو خواهید شد: WordPress.com و WordPress.org این ممکن است برای مبتدیان گیج کننده باشد زیرا هر دو سایت از نظر نام و برند مشابه هستند اما از نظر هدف و مخاطب هدف متفاوت هستند.

 

WordPress.org

WordPress.org دارای نرم افزار سیستم مدیریت محتوای رایگان است که برای اجرای نسخه خود میزبان وردپرس استفاده می شود.

برای ساخت یک وب سایت خود میزبان ابتدا باید نام دامنه خود را ثبت کنید و یک طرح میزبانی وب خریداری کنید. نوع و کیفیت طرح میزبانی وب انتخابی شما عملکرد وب سایت شما را تعیین می کند.

علاوه بر این، کاربران می توانند با میزبانی خود، کنترل بیشتری بر فضای سرور وب که از ارائه دهنده میزبانی وب اجاره می کنند اعمال کنند.

نسخه خود میزبان وردپرس امکان پتانسیل کامل وردپرس را فراهم می کند. کاربران می‌توانند هر قالب یا افزونه وردپرس را که می‌خواهند جستجو و نصب کنند؛ حتی آنهایی که خودشان ساخته‌اند.

نسخه خود میزبان وردپرس برای کاربرانی که به انعطاف پذیری بالا، سفارشی سازی و برنامه ریزی برای گسترش وب سایت های خود در آینده اهمیت می دهند بسیار عالی است.

 

WordPress.com

WordPress.com یک شرکت میزبانی است که از یک سازنده وب سایت بر اساس سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای تمامی وب سایت هایی که میزبانی می کند استفاده می کند. بر خلاف همتای میزبان، WordPress.com میزبانی می شود، به این معنی که سرورهای وب را که وب سایت های کاربران خود را ذخیره می کنند، مدیریت می کند.

به طور کلی، WordPress.com میزبانی شده برای کاربرانی که می‌خواهند یک وب‌سایت سریع ایجاد کنند و از انعطاف‌پذیری و سفارشی‌سازی محدود اهمیتی ندارند، مناسب‌تر است.

 

ویژگی های وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که دارای ویژگی هایی است. در بخش های بعدی به مهم ترین آنها خواهیم پرداخت.

داشبورد وردپرس

داشبورد مدیریت وردپرس به عنوان ناحیه مدیریت نیز شناخته می شود. این به مدیران و مشارکت کنندگان مجاز اجازه می دهد تا وردپرس را تغییر داده و تعمیر و نگهداری آن را انجام دهند.

راه پیش‌فرض برای دسترسی به داشبورد وردپرس این است که به yourdomain.com/wp-admin بروید و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور تعیین‌شده در طول مراحل نصب وردپرس، وارد شوید.

داشبورد مدیریت شامل تمام ویژگی‌های مدیریت وب‌سایت، مانند ویرایشگر محتوا، سفارشی‌کننده تم، افزونه‌ها و ابزارک‌ها است. در بخش های بعدی به بررسی هر یک از آنها می پردازیم.

منوی تنظیمات، که به کاربران اجازه می دهد وردپرس را پیکربندی کنند، از داشبورد نیز قابل دسترسی است. گزینه‌هایی که می‌توان آن‌ها را تغییر داد عبارتند از تغییر Slug و غیرفعال کردن نظرات.

مهم! در صورتی که رمز ورود به داشبورد را فراموش کرده اید و قابلیت بازیابی کار نمی کند، می توانید رمز عبور وردپرس خود را در پایگاه داده سایت با استفاده از phpMyAdmin بازنشانی کنید.

 ویرایشگر محتوای وردپرس

ویرایشگر محتوا یا ویرایشگر متن جایی است که کاربران می توانند پست ها و صفحات وردپرس را اضافه، ویرایش و منتشر کنند. یادگیری استفاده از ویرایشگر محتوای وردپرس در صورتی که از قبل با واژه‌پردازهایی مانند مایکروسافت ورد آشنایی داشته باشید، بسیار آسان خواهد بود.

نسخه جدیدتر ویرایشگر، گوتنبرگ، ایجاد محتوا در وردپرس را حتی بیشتر ساده می کند.

ویرایشگر گوتنبرگ به کاربران اجازه می دهد بلوک ها را اضافه کنند بلوک ها شامل قالب های متنی و رسانه ای مختلف و عناصر طراحی است. به عنوان مثال، کاربران می توانند به راحتی با استفاده از بلوک مناسب، یک گالری تصاویر را به یک پست وردپرس اضافه کنند.

پس از ایجاد محتوا، کاربران می‌توانند با استفاده از نوار کناری تنظیمات، برچسب‌ها، تصویر ویژه و توضیحات متا را به پست یا صفحه اختصاص دهند. بسیاری از این تنظیمات نوار کناری می توانند تأثیر مثبتی بر بهینه سازی موتور جستجو  داشته باشند.

سفارشی ساز تم وردپرس

ویرایشگر تم یا سفارشی‌کننده به کاربران اجازه می‌دهد تم یا قالب طراحی فعلی خود را سفارشی کنند. کاربران می توانند تغییرات مختلفی مانند آپلود لوگو، سفارشی کردن منوی پیمایش و تنظیم یک صفحه اصلی سفارشی ایجاد کنند.

هر تم دارای درجات مختلف سفارشی سازی است. به خاطر داشته باشید که اگر یک تم رایگان نصب کنید، گزینه های سفارشی سازی احتمالا محدود خواهند بود. تم های ممتاز وردپرس معمولا سفارشی سازی، عملکرد و پشتیبانی قوی را ارائه می دهند.

نصب یک افزونه صفحه ساز را برای فرآیند طراحی یکپارچه تر و شهودی در نظر بگیرید. صفحه سازها قابلیت کشیدن و رها کردن را به ویرایشگر تم اضافه می کنند که برای مبتدیان عالی است. چند نمونه از پلاگین های صفحه ساز Elementor و Beaver Builder هستند.

بخش افزونه های وردپرس

افزونه ها مواردی هستند که عملکرد وردپرس را گسترش می دهند. با نصب افزونه ها، کاربران می توانند ویژگی هایی را اضافه کنند که در نرم افزار اصلی وردپرس وجود ندارد. بسیاری از افزونه ها توسط توسعه دهندگان در انجمن وردپرس ایجاد شده اند.

دایرکتوری رسمی در حال حاضر شامل بیش از 58000 افزونه است. یک افزونه وردپرس تقریبا برای هر موقعیتی وجود دارد. مواردی برای تقویت امنیت وب سایت، افزایش سرعت وب سایت، افزایش بهینه سازی موتور جستجو، افزودن فرم ها و موارد دیگر وجود دارد.

در مورد قیمت گذاری، افزونه های رایگان و ممتاز وردپرس برای انتخاب وجود دارد. افزونه های رایگان معمولاً عملکردهای اساسی را ارائه می دهند، در حالی که پلاگین های پولی دارای ویژگی های بیشتری هستند و ممکن است شامل پشتیبانی مشتری نیز باشند.

در اینجا برخی از بهترین افزونه های وردپرس برای نصب در وردپرس آورده شده است:

ووکامرس. یک افزونه وردپرس منبع باز که قابلیت تجارت الکترونیک را اضافه می کند.

آهنگساز ویژوال. یک پلاگین صفحه ساز کشیدن و رها کردن که عناصر طراحی از پیش ساخته شده را ارائه می دهد و فرآیند طراحی سایت وردپرس را ساده می کند.

. Yoast SEOیک افزونه SEO که شاخص های SEO را به ویرایشگر متن وردپرس اضافه می کند، که به مقالات کمک می کند در صفحات نتایج موتور جستجو رتبه بالاتری داشته باشند.

 .Wordfence یک فایروال و افزونه امنیتی که از سایت وردپرس در برابر بدافزارها، هرزنامه ها و سایر حملات مخرب محافظت می کند.

بخش ابزارک وردپرس

از سوی دیگر، ابزارک ها محتوا و ساختار اضافی را به وب سایت اضافه می کنند. وردپرس دارای چندین ابزارک پیش‌فرض مانند آرشیو، گالری و پست‌های اخیر است و کاربران می‌توانند با نصب افزونه‌های بیشتری اضافه کنند.

چه نوع وب سایت هایی می توانم با وردپرس ایجاد کنم؟

وردپرس یک پلتفرم بسیار همه کاره است که می توانید از آن برای ایجاد انواع وب سایت ها استفاده کنید.

وبلاگ ها

وردپرس به عنوان یک ابزار وبلاگ نویسی شروع شد و وبلاگ ها هنوز یکی از رایج ترین انواع وب سایت هایی هستند که بر روی این پلت فرم ساخته شده اند. راه اندازی یک وبلاگ می تواند مزایای زیادی داشته باشد. به علاوه، می توانید از وبلاگ نویسی درآمد کسب کنید.

ایجاد یک وبلاگ موفق به عوامل متعددی بستگی دارد. انتخاب ایده وبلاگ مناسب، انتخاب مناسب ترین موضوع وبلاگ، نوشتن محتوای با کیفیت و تبلیغ مناسب آن ضروری است.

نمونه کارها

هنرمندان، عکاسان، نوازندگان، نویسندگان و دیگر متخصصان خلاق از نمونه کارهای آنلاین برای تبلیغات استفاده می کنند. یک نمونه کار آنلاین به راحتی می تواند به طور قابل توجهی شانس ایجاد مشاغل و پروژه ها را افزایش دهد.

وب سایت های تجاری

بسیاری از کسب‌وکارها، از شرکت‌های کوچک گرفته تا شرکت‌های بزرگ  وب‌سایت‌هایی را بر روی وردپرس ایجاد می‌کنند تا آگاهی ایجاد کرده و با مشتریان خود در تماس باشند.

ایجاد سایت‌های تجاری با ظاهر حرفه‌ای به دلیل انواع تم‌ها و پلاگین‌های ممتاز و رایگان برای تقریباً هر عملکردی ساده است.

فروشگاه های آنلاین

هر ایده کسب و کار آنلاینی که به ذهنتان خطور می کند، وردپرس به خوبی برای آن تجهیز شده است. کاربران می توانند با نصب افزونه های تجارت الکترونیک وردپرس شروع به فروش محصولات کنند.

WooCommerce، محبوب‌ترین افزونه تجارت الکترونیک وردپرس، ویژگی‌های حیاتی فروشگاه آنلاین، مانند سبد خرید، صفحات پرداخت، بازپرداخت با یک کلیک، ابزارهای بازاریابی، سیستم مدیریت سفارش و سایر افزونه‌ها را پیاده‌سازی می‌کند.

سایت های محبوب با استفاده از وردپرس

بیایید برخی از وب سایت های محبوب را مرور کنیم و بررسی کنیم که چگونه می توانید ویژگی ها و ترفندهای طراحی آنها را در سایت خود اعمال کنید.

نیویورکر

سایت وردپرس: نیویورکر

سایت نیویورکر از فونت‌های سریف استفاده می‌کند تا ظاهری ساده و در عین حال کلاسیک مطابق با همتای چاپی مجله داشته باشد.

نسخه های آنلاین نشریات نیازی به تقلید کامل از نسخه چاپی ندارند. با این حال، انتقال برخی از ویژگی‌های آشنا به فضای آنلاین، تجربه برند سازگارتری را ایجاد می‌کند.

TechCrunch

سایت وردپرس: TechCrunch

TechCrunch وب سایتی برای افرادی است که علاقه مند به فناوری های روز و اخبار استارت آپ هستند. این وب‌سایت با استفاده از فونت‌های sans serif با فضای سفید فراوان، ظاهری تمیز و مینیمالیستی به دست می‌آورد.

این وب سایت از یک منوی پیمایش چسبنده استفاده می کند که با پیمایش خوانندگان قابل مشاهده باقی می ماند. شما می توانید این عنصر طراحی را به کار ببرید تا بازدیدکنندگان بتوانند وب سایت شما را راحت تر کاوش کنند و محتوایی را که می خواهند بخوانند پیدا کنند.

سونی موزیک

وب سایت سونی موزیک

وب سایت سونی موزیک نمونه ای عالی از برندهای تجاری موفقی است که از وردپرس استفاده می کنند.

طراحی وب سایت چشم نواز و جسورانه است که با استفاده از نوار لغزنده تصویر هنرمندان سونی موزیک، ویدیوهای جاسازی شده و متن کامل برای سرفصل ها و آیتم های منو به دست آمده است.

اسلایدرها روشی پویا و در عین حال کم فضا برای برجسته کردن محتوای شما هستند و می توانید از آنها برای نمایش چندین تصویر استفاده کنید.

کاخ سفید

وب سایت وردپرس: کاخ سفید

حتی وب سایت کاخ سفید نیز روی وردپرس طراحی شده است. این سایت نمونه ای عالی از طراحی حرفه ای و کاربر پسند است که برای وب سایت های دولتی ضروری است.

این سایت با استفاده از فونت های سریف برای سرفصل ها ظاهری کلاسیک را حفظ می کند. در بالای صفحه، یک نوار پیمایش چسبنده با یک منوی قابل ارتقا وجود دارد که از طریق آن کاربران می‌توانند به بخش‌های دیگر سایت دسترسی داشته باشند.

وب سایت کاخ سفید همچنین دارای ویژگی های دسترسی است، با دکمه هایی که حالت کنتراست بالا را روشن می کند یا متن را بزرگ می کند. چنین گزینه هایی به بهترین تجربه مرور ممکن برای همه بازدیدکنندگان کمک خواهد کرد.

وب سایت وردپرس بیانسه

تعجب آور نیست که وب سایت بیانسه بر روی وردپرس اجرا می شود. این پلتفرم بین هنرمندان، عکاسان و موسیقی دانان بسیار محبوب است.

سایت بیانسه بر تصاویر بصری تمرکز دارد. صفحه اصلی شامل یک گالری از تصاویر تمام صفحه است. با کلیک بر روی هر یک، اطلاعات اضافی و نمادهای اشتراک گذاری رسانه های اجتماعی نشان داده می شود.

وردپرس به بیانسه اجازه می دهد تا یک تجربه بصری جذاب را به طرفداران خود ارائه دهد. استفاده از تصاویر تمام صفحه را به طور مشابه در سایت خود در نظر بگیرید تا کار خود را در بهترین نور به نمایش بگذارید.

مزایا و معایب وردپرس

استفاده از بستر وردپرس برای طراحی سایت، قطعاً مزایا و معایب بسیاری دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

در اینجا لیستی از مزایا و معایب استفاده از وردپرس آورده شده است:

مزایا

کم هزینه. کاربران وردپرس فقط باید برای دامنه و میزبانی وب  هینه پرداخت کنند. نرم افزار اصلی وردپرس و بسیاری از تم ها و افزونه های آن رایگان هستند.

فرآیند نصب و به روز رسانی آسان. اکثر میزبان های وب ابزارهای نصب فوری وردپرس را ارائه می دهند. به روز رسانی نرم افزار به آخرین نسخه نیز می تواند به سرعت از طریق داشبورد وردپرس انجام شود.

ساده برای مدیریت. کاربران برای نوشتن و ویرایش پست ها، آپلود و ویرایش تصاویر، مدیریت کاربران، اضافه کردن منوهای سفارشی، یا نصب تم ها و افزونه ها، نیازی به دانش برنامه نویسی ندارند.

طراحی دلخواه. کاربران به راحتی می توانند یک طرح سفارشی با هزاران تم آماده وردپرس ایجاد کنند. تقریباً برای هر حوزه ای، موضوعات خاصی وجود دارد، از جمله رستوران ها، اقدامات پزشکی، وب سایت های پادکست و وبلاگ های مواد غذایی.

جامعه مفید جامعه وردپرس جهانی است و انجمن های پشتیبانی با کارشناسان مفید وردپرس وجود دارد. در صورت مواجه شدن با مشکل، جستجوی گوگل به شما کمک می کند تا راه حلی سریع پیدا کنید.

نرم افزار متن باز وردپرس یک پلت فرم منبع باز است، به این معنی که کد منبع آن برای عموم آزاد است. در نتیجه، توسعه‌دهندگان وردپرس داوطلبانه برای بهبود کد اصلی کار می‌کنند و افزونه‌ها و تم‌های جدیدی برای رفع نیازهای نوظهور ایجاد می‌شوند.

معایب

نگرانی های امنیتی یکی از معایب وردپرس است. از آنجایی که وردپرس بیش از 42.4 درصد از وب را در اختیار دارد، به ناچار پلتفرمی است که بیشتر مورد هدف هکرها قرار می گیرد. نصب یک افزونه امنیتی وردپرس و بکارگیری بهترین روش ها می تواند خطرات را کاهش دهد.

مورد بعدی محتوای شخص ثالث است. از آنجایی که اکثر تم ها و افزونه های وردپرس توسط توسعه دهندگان شخص ثالث ایجاد می شوند، ممکن است برخی از آنها باگ باشند. قبل از نصب یک افزونه یا تم جدید، همیشه توضیحات و بررسی های آن را بخوانید.

زمان بارگذاری صفحات نیز از جمله معایب در نظر گرفته می شود. صفحه افزونه های زیاد ممکن است سرعت سایت را کند کنند. برای رفع این مشکل، افزونه های غیر ضروری را حذف کنید و کش وردپرس را پاک کنید.

نحوه راه اندازی سایت با وردپرس

اگر متقاعد شده‌اید که وردپرس پلتفرم مناسبی برای شماست، زمان آن رسیده که شروع به ساخت وب‌سایت خود بر روی آن کنید.

اگر وب سایتی در WordPress.com دارید، مهاجرت به WordPress.org ساده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که قبل از انجام مراحل زیر، تمام محتوا را از سایت WordPress.com استرکت نمایید.

در اینجا مراحل ایجاد یک سایت وردپرس آمده است:

یک نام دامنه بخرید. در دسترس بودن نام دامنه مورد نظر خود را با استفاده از جستجوگر دامنه بررسی کنید و آن را از یک ثبت کننده دامنه خریداری کنید.

یک ارائه دهنده خدمات میزبانی را انتخاب کنید. اطمینان حاصل کنید که یک ارائه دهنده هاست قابل اعتماد را انتخاب کنید که نظرات مشتریان خوبی داشته باشد.

یک طرح میزبانی وب بخرید. یک برنامه میزبانی وب متناسب با نیاز و بودجه خود انتخاب کنید. برای دریافت یک طرح میزبانی که برای وردپرس بهینه شده است، از مشاوران کمک بگیرید.

وردپرس را نصب کنید. اکثر ارائه دهندگان هاستینگ یک ابزار نصب وردپرس را با یک کلیک در کنترل پنل میزبانی وب ارائه می دهند.

وب سایت را سفارشی کنید. قالب وردپرسی را انتخاب کنید که به بهترین وجه با برند و محتوای شما مطابقت داشته باشد، افزونه های مورد نیاز خود را نصب کنید، ویجت ها را اضافه کنید و با استفاده از سفارشی ساز طرح، طرح را تغییر دهید.

شروع به تولید محتوا کنید. صفحات وب استاتیک ضروری را ایجاد کنید و شروع به انتشار پست های وبلاگ کنید.

وب سایت را تبلیغ کنید. با استفاده از روش های مختلف مانند SEO، بازاریابی رسانه های اجتماعی و بازاریابی ایمیلی، ترافیک را به سایت جدید وردپرس خود هدایت کنید.

آیا استفاده از وردپرس به تمامی افراد توصیه می شود؟

اینکه آیا باید از وردپرس استفاده کنید یا نه بستگی به نیاز شما دارد. اگر به یک پلتفرم انعطاف پذیر و مقیاس پذیر برای وب سایت خود نیاز دارید، این یک انتخاب عالی است.

وردپرس یک پلت فرم وب سایت فوق العاده همه کاره است که به کاربران اجازه می دهد انواع سایت ها را بسازند. اگر می خواهید یک وبلاگ راه اندازی کنید، مشتریان جدیدی را با یک نمونه کار آنلاین جذب کنید، آموزش های ویدیویی ارسال کنید یا یک وب سایت تجاری ایجاد کنید، می توانید از وردپرس برای این کار استفاده کنید.

استفاده از وردپرس برای مبتدیان نیز بسیار عالی است، زیرا به طور قابل توجهی در دسترس تر از کدنویسی یک وب سایت از ابتدا است. دوره ها و منابع آنلاین زیادی برای یادگیری وردپرس و همچنین یک جامعه بزرگ و فعال وجود دارد.

عناوین مهم این مقاله

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *